Calculator Carte Verde

Calculator poliță Carte Verde
Datele personale
Comandă
Zona de deplasare
Alege metoda de plată
N-ai timp sau ai dificultăți să plasezi o comandă online?
Suntem la distanță de un buton
Sună acum0 69 333 289

Întrebări frecvente

Dacă întrebarea dvs. nu se regăsește în lista de mai jos, vă rugăm să ne contactați folosind una dintre metodele disponibile pe site.

Cum se calculează prețul la Carte Verde?
Prețul poliței de asigurare carte verde este reglementat de către CNPF și se calculează în baza a 3 criterii. Zona de acoperire a poliței de asigurare carte verde, tipul vehiculului și durata propriu-zisă.
Cum funcționează calculatorul carte verde?
Atunci când Dvs indicați criteriile sus menționate, sistemul nostru suprapune datele indicate cu cele din tabelă și vă afișează prețul exact.
Prețul pentru polița carte verde este final?
Da, prețul este final. Prețul pentru acest tip de asigurare auto, la fel ca RCA, este reglementat. Cartea verde are un preț exprimat în EURO. Valoarea asigurării poate sa se modifice nesemnificativ de la o zi la alta din cauza cursului zilnic al BNM.
În cât timp voi primi cartea verde dacă achit online?
Cartea verde va fi emisă în decursul a 15 minute după achitare, în timpul orelor de lucru. În caz că achitarea a fost efectuată în afara orelor de lucru, operatorul va perfecta asigurare dimineața la prima oră. De asemenea veți fi contactat telefonic pentru a discuta despre livrare.
Pot achita cash cartea verde?
Da, este posibil de achitat cash atunci când confirmați disponibilitatea de a primi cartea verde în decursul a o oră de la momentul apelului sau dacă vă apropiați fizic la oficiul nostru.