Calculator RCA

Calculator RCA cu afișare a prețului exact
Datele personale
Comandă
Posesorul autovehiculului este persoană
Alege metoda de plată
N-ai timp sau ai dificultăți să plasezi o comandă online?
Suntem la distanță de un buton
Sună acum0 69 333 289

Întrebări frecvente

Dacă întrebarea dvs. nu se regăsește în lista de mai jos, vă rugăm să ne contactați folosind una dintre metodele disponibile pe site.

Cum se calculează prețul la RCA?
Prețul RCA se calculează în baza prețului de bază specificat de către CNFP + statutul șoferului. În calcul se ia așa informație ca stagiu, vârsta, capacitatea cilindrică și puterea motorului și viza de reședință al șoferului. Adăugător se aplică sistema Bonus - Malus.
Cum funcționează calculatorul RCA?
Calculatorul nostru oferă prețul exact. Companiile de asigurări și brokerii de asigurări și reasigurări sunt conectați direct la sistemul centralizat de stat RCA data. În acest sistem este salvat tot istoricul Dvs. Prețul automat se calculează și se afișează. Introducand nr pașaportului tehnic și IDNP, automat sistemul vă calculează prețul.
Prețul afișat pentru polița RCA este final?
Da, prețul afișat este prețul dictat de către CNPF. Prețul la asigurare RCA este reglementat de către stat. Puteți să observați că costul poliței RCA la toate companiile de asigurare sunt identice. Brokerul Dvs vă poate confirma că absolut nu se diferențiază prețul de la o companie de asigurări la alta. Peste tot e unul și același preț. Nu există spațiu legal pentru a vinde mai scump sau mai ieftin.
În cat timp voi primi polița RCA în caz că achit online?
La achitare online, Dvs. în decursul a 15 min sunteți asigurat, valabil între orele de lucru. În caz ca ați făcut achitarea în afara orelor de lucru, asigurarea va fi făcută de dimineață la prima oră.
Faceți livrare?
În caz de necesitate, facem livrare. Veți primi o copie pe e-mail, inclusiv contractul, semnat prin sistemul de stat msign. De asemenea valabilitatea poliței RCA poate fi verificată pe site-ul CNFP.