Termeni și condiții

Datele companiei

FastAsig SRL
IDNO: 1017600036181
Adresa reprezentantei: str. Arborilor 9/3 (PECO Rompetrol)
Email: asig@fastasig.md

Ultima modificare: 01.02.2022

Generalități

Vă mulțumim pentru interesul către fastasig.md, proiect conceput și dezvoltat de către compania FastAsig SRL. Acești termeni și condiții, inclusiv politică de confidențialitate face parte din acordul între Dvs. ca “Client” și FastAsig SRL în calitate de “prestator”, în continuare “noi”, “prestator”, “fastasig.md” “FastAsig SRL”. Vă recomandăm să citiți cu atenție acordul dat înainte de a folosi acest website sau înainte de a contracta serviciile noastre.

Despre

Fastasig.md este un website ce funcționează în regim automatizat în scopul colectării cererilor privind contractarea polițelor de asigurare RCA, Carte Verde și Medicale de călătorie. fastasig.md consolidează ofertele companiilor de asigurari și permite achiziționarea acestora în regim online.

Servicii

fastasig.md agregează ofertele de preț a companiilor de asigurări și reasigurări. fastasig.md se ocupă de marketing și distribuție, inclusiv intermediază vânzările între Dvs în calitate de client și companiile parteneri de asigurări și reasigurări.

Pe acest website, puteți plasa comanda pentru următoarele produse / servicii

 1. - Polița de asigurare RCA
 2. - Polița de asigurare Carte Verde
 3. - Polița de asigurare medicală pentru călătorii

Încheierea contractului de asigurare prin intermediul fastasig.md se efectuează în baza următoarelor:

 1. - Cererii Dvs. și ofertei de preț a companiilor parteneri
 2. - Clauzele contractuale a companiilor de asigurări și reasigurări
 3. - Termeni și condiții ai acestui website

Cum se plasează o comandă pe fastasig.md

Prețul pentru polițele de asigurare RCA și Carte Verde sunt reglementate de către CNPF (Comisia Națională a Pieței Financiare). Dvs în calitate de client dețineți obligațiunea de a introduce datele veridic în scopul finalizării a comenzii.

Ve-ți fi rugați să introduceți următoarele date:

 1. - Numărul pașaportului tehnic
 2. - Codul numeric personal sau codul numeric al entității juridice
 3. - Data de intrare în vigoare a poliței
 4. - O adresa poștală electronică
 5. - Un număr de telefon

Persoanelor juridice vor fi furnizate rechizitile companiei în scopul achitării prin virament bancar.
Introducand aceste date Dvs vă exprimați consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul primirii unei oferte de preț cu o eventuală posibilitate de achiziție a unui tip de polițe de asigurare.

Metode de plată

În calitate de client, Dvs puteți opta pentru una din 3 tipuri de metode de achitări

 1. - Achitare prin card bancar
 2. - Achitare în numerar
 3. - Achitare prin virament bancar

fastasig.md nu solicită și nu stochează informații privind datele cardului. Plățile efectuate prin card bancar se fac exclusiv prin serverul procesatorului de plăți.
Achitarea în numerar se efectuează curierului la momentul livrării.
Achitarea prin virament bancar se efectuează către contul companiei FastAsig SRL.

În toate cazurile, polița de asigurare va fi emisă atunci când plățile vor fi confirmate.

Livrare a poliței de asigurare

Polița de asigurare va fi livrată pe adresa poștală electronică indicată de către Dvs, după care va fi livrată fizic la adresa aleasă de către Dvs.
Validitatea poliței de asigurare poate fi verificată și descărcată accesând website-ul Comisiei Naționale a Pieții Financiare

Rezilierea serviciilor

Rezilierea serviciilor poate fi solicitată telefonic până la perfectarea poliței de asigurare. La fel rezilierea serviciilor poate fi solicitată la compania de asigurări a cui aparține polița procurată.

Exonerare de răspundere

FastAsig SRL nu poartă răspundere pentru prejudiciile, conflictele/disputele dintre utilizatorii site-ului și vânzătorii parteneri. În cazul în care utilizatorul a introdus datele eronat, pentru modificarea/corectarea lor, este necesar ca utilizatorul să se apropie la sediul FastAsig SRL și să solicite înlăturarea erorilor. Persoana autorizata a vânzătorului partener va efectua modificările necesare, dacă aceasta este posibil și dacă eroarea nu intră în contradicție cu condițiile punctului „Rezilierea contractului de asigurare”. FastAsig SRL nu va livra suplimentar polița de asigurare dacă eroarea a fost produsă de utilizatorul site-ului.

Limitări de responsabilitate

 1. - fastasig.md nu poartă răspundere pentru informațiile prezente pe acest website ce provin din surse terțe. Deși tindem ca informația pe website să fie mereu actualizată și veridică, fastasig.md nu garantează ca această informație si fie veridică, completă sau actualizată.
 2. - fastasig.md nu poartă răspundere în urma litigiilor ce pot surveni între Dvs ca client și compania de asigurare unde ați optat pentru polița de asigurare
 3. - fastasig.md nu poartă raspundere pentru daunele ce pot surveni ca urmare a întreruperii, suspendării sau anomalii ce pot apărea în legătură cu website-ul, operator telefonic sau furnizori de poștă electronică
 4. - fastasig.md nu este responsabil pentru livrare întârziată a serviciilor indicate pe acest website din motive aflate în afara controlului său, cum ar fi condiții meteo nefavorabile, întreruperi în access către sistemul informațional de stat RCA Data, calamități naturale sau altele.

Reclamații

Reclamațiile privind funcționării acestui website, precum și calitatea deservirii nesatisfăcătoare a angajaților pot fi expediate către adresa electronică reclamatii@fastasig.md.

Dreptul intelectual

Conținutul acestui website, inclusiv numele de domen, logo, texte, funcționarea calculatorului primei de asigurare RCA, Carte Verde face parte a secretului comercial și aparține companiei FastAsig SRL. Încercarea de a întreprinde una sau mai multe din aceste acțiuni va conduce la consecințe juridice:

 1. - Atac de tip DDoS cu scopul de a perturba funcționalitatea website-ului
 2. - Atac asupra website-ului cu scopul de furt a bazei de date
 3. - Ingenerie inversă a modului de funcționare a website-ului
 4. - Copiarea și distribuirea conținutului website-ului fără acordul companiei FastAsig SRL

Modificarea informației

fastasig.md își rezervează dreptul de a modifica termenii și condițiile fără obligativitatea de a vă informa. Deoarece acest document vă obligă legal să respectați termenii și condițiile de utilizare, vă rugăm periodic să luați cunoștință cu acest acord. Ultima modificare poate fi vizualizată la începutul acestei pagini.

Termeni de confidențialitate

În scopul furnizării serviciilor fastasig.md colectează mai multe date, inclusiv date cu caracter personal. Toate datele sunt stocate pe server cu amplasare fizica în Republica Moldova. Website-ul folosește tehnologie de cryptare a informației TLS - 256. Datele cu caracter personal sunt colectate doar cu acordul Dvs. și sunt folosite exclusiv pentru furnizarea serviciilor și a activităților conexe de funcționare a website-ului.

Datele personale sunt divulgate doar către companiilor de asigurări în scopul încheierii contractului pentru polița de asigurare și entităților de stat dacă aceste sunt solicitate. Prelucrarea datelor cu caracter personal se efectuează cu respectarea prevederilor legale din Republica Moldova. Astfel ai dreptul de acces la datele cu caracter personal furnizate, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie, aşa cum acestea sunt reglementate de dispoziţiile din Legea № 133, pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date.

Prin prezența fizică, puteți solicita informații privind ce date deținem despre Dvs. Deasemenea puteți actualiza aceste date precum și de a efectua modificări sau a solicita de a șterge complet datele Dvs din sistemul nostru.

Colectăm următoarele date:

 1. - Nume și Prenume
 2. - Data nașterii
 3. - Date ce fac referință la document de identificare a persoanei pentru care se solicită polița de asigurare
 4. - Datele pașaportului tehnic a automobilului
 5. - IP, dispozitiv, data ora a utilizatorului website-ului
 6. - Adresa căsuței poștale electronice unde urmează a fi expediată polița de asigurare în format electronic
 7. - Număr de telefon prin care vă putem contacta

În scopul îmbunătățirii a calității de utilizare a website-ului, fastasig.md folosește yandex metrica pentru monitorizarea traficului pe website. De asemenea fastasig.md folosește module cookies pentru stocarea temporară a unor date anonimizate fără caracter personal.

fastasig.md nu solicită și nu stochează informații privind datele cardului utilizatorului. Toate tranzacțiile sunt efectuate pe serverele furnizorului de procesări de plăți.

În caz că aveți neclarități în privința cum noi gestionăm informații privind datele Dvs, vă rugăm să ne contactați prin oricare metoda disponibilă indicată pe acest website.